2PT skupinskih sestav, Ljubljana, 21.4.2018

Druga prvenstvena tekma ritmičark v skupinskih sestavah je potekala v

Zaključni nastop mlajših akrobatov

Zaključni nastop akrobatov vaših otrok bo v četrtek, 26.4.2018. Otroke pripeljite v telovadnico KCV kot običajno, ob 16.45 pa vas bomo povabili v telovadnico, kjer boste lahko spremljali ogrevanje in poligon. Po nastopu bo sledila kratka zakuska in druženje. Zaključili bomo okoli 17.30.

Vljudno vas prosimo, da od doma prinesete kakšno dobroto ali pijačo (tudi voda bo v redu), da se pred slovesom še malo pogostimo.
Gimnastično društvo Vrhnika

Športnik Vrhnike za leto 2017

Minuli petek so bila podeljena priznanja za športne dosežke v letu 2017. Naši tekmovalci so se na oder Cankarjevega doma vzpeli kar nekajkrat:) Neža, Nina, Hana, Ana, Alina, Iza ter Luka, Matevž, Rok, Tristan in Iza so prejeli pohvale. Pika, Urša, Lina in Maša so bile nagrajene z bronasto plaketo za naslov prvakinj med kadetinjami, medtem ko sta Ana in Meta za članski naslov dobili srebrno. V navdušujoči povezovalni točki programa so nastopili tudi naši akrobati.
Na lepi prireditvi je priznanje športnika Vrhnike prejel Štefan Hadalin. Čestitke vsem vrhniškim športnikom!

Fotografije.
 

Akrobatika

Otroci z našo vadbo razvijajo osnovne motorične sposobnosti (moč, hitrost, koordinacija, gibljivost, vzdržljivost). Otroci so zaradi velikega zanimanja za vadbo razdeljeni v dve skupini. Učijo se različne elementarne igre ter osnove vadbe na parterju. V šolskem letu bodo otroci pripravili tri nastope za starše. Športna oprema na treningih so šolski copati z gumijastim podplatom in športna oblačila.

Ritmična gimnastika - začetni program

Z rekreativno vadbo želimo deklicam brez večjih naporov približati ritmično gimnastiko, ki združuje prvine baleta, modernega plesa, akrobatike in rokovanja z rekviziti: žogo, obročem, kolebnico, kiji in trakom.

Ritmična gimnastika A1 program

V tekmovalnem programu A1 ritmične gimnastike dekleta vadijo trikrat tedensko. Udeležijo se treh prvenstvenih tekem, državnega prvenstva Slovenije in pokalnih tekmem ter gostovanj v tujini. Obenem sodelujejo na vseh internih nastopih, ki jih pripravimo za starše.

Akrobatika tekmovalni program

Akrobati vadijo na mali prožni ponjavi in se v tekmovalnem C programu udeležijo državnega prvenstva in akrobatskih tekmovanj v organizaciji domačih klubov. Program nadgrajujemo s športno gimnastiko, naš cilj pa je omogočiti pogoje za vadbo na veliki prožni ponjavi.

Prijavi se na obvestila GD Vrhnika