Prvi teden v oktobru prinaša začetek vadbe najmlajših kategorij

Prvi trening akrobatov začetnikov je v ponedeljek, 2.10.2017, ob 16.30 v telovadnici Kulturnega centra Vrhnika

ter ritmičark začetnic v petek, 6.10.2017, ob 17.00 na galeriji telovadnice OŠ AM Slomška.

Predprijave niso potrebne. Z veseljem vas pričakujemo. GD Vrnhika

Čestitamo prvakom Evrope!

Zmaga slovenske košarkarske reprezentance na Evropskem prvenstvu v Carigradu je izjemen uspeh slovenskega športa. Iz srca čestitamo!

Začetek vadbe v sezoni 2017/18

S septembrom se na široko odprejo vrata vrhniških telovadnic. Tekmovalne selekcije ritmičark pričnejo s treningi v torek, 4.9.2017, ob 16.00, akrobati tekmovalci pa istega dne ob 15.30. Akrobati in ritmičarke začetnice se nam bodo pridružili en mesec kasneje in sicer akrobati v ponedeljek, 2.10.2017 ter ritmičarke v petek, 6.10.2017.

Urniki <

Športni pozdrav!

Čestitamo prvakom Evrope!

Zmaga slovenske košarkarske reprezentance na Evropskem prvenstvu v Carigradu je izjemen uspeh slovenskega športa. Iz srca čestitamo!

Akrobatika

Otroci z našo vadbo razvijajo osnovne motorične sposobnosti (moč, hitrost, koordinacija, gibljivost, vzdržljivost). Otroci so zaradi velikega zanimanja za vadbo razdeljeni v dve skupini. Učijo se različne elementarne igre ter osnove vadbe na parterju. V šolskem letu bodo otroci pripravili tri nastope za starše. Športna oprema na treningih so šolski copati z gumijastim podplatom in športna oblačila.

Ritmična gimnastika - začetni program

Z rekreativno vadbo želimo deklicam brez večjih naporov približati ritmično gimnastiko, ki združuje prvine baleta, modernega plesa, akrobatike in rokovanja z rekviziti: žogo, obročem, kolebnico, kiji in trakom.

Ritmična gimnastika A1 program

V tekmovalnem programu A1 ritmične gimnastike dekleta vadijo trikrat tedensko. Udeležijo se treh prvenstvenih tekem, državnega prvenstva Slovenije in pokalnih tekmem ter gostovanj v tujini. Obenem sodelujejo na vseh internih nastopih, ki jih pripravimo za starše.

Akrobatika tekmovalni program

Akrobati vadijo na mali prožni ponjavi in se v tekmovalnem C programu udeležijo državnega prvenstva in akrobatskih tekmovanj v organizaciji domačih klubov. Program nadgrajujemo s športno gimnastiko, naš cilj pa je omogočiti pogoje za vadbo na veliki prožni ponjavi.

Prijavi se na obvestila GD Vrhnika