Poročilo s prireditve ob podelitvi priznanj Športnik Vrhnike 2014, Vrhnika, 30.1.2015

Od naših športnikov so bili letos s pohvalami za perspektivne športnike nagrajeni Ivan Šraj ter Ajda Ratković in Meta Mramor. Ivan je bil tretji na državnem prvenstvu akrobatov v skokih z male prožne ponjave v Kopru, Meta in Ajda pa sta bili prav tako tretji na državnem prvenstvu v ritmični gimnastiki programa A1 v Mariboru. 

Nastja je prejela bronasto priznanje za naslov državne prvakinje. Ivona, Ula, Vesna, Neža in Ana Luna pa so prejele pohvalo za uvrstitve med prve tri na lanskih tekmovanjih. Čestitamo.

Nagrado športnice Vrhnike za leto 2014 je prejela Ajda Opeka, najboljša slovenska amaterska kolesarka.

Tradicionalni dogodek ob podelitvi nagrad najboljšim vrhniškim športnikom se je zaradi obnove Cankarjevega doma letos preselil v telovadnico OŠ AM Slomška. Mogoče prostor deluje manj svečano, a ponuja veliko več prostora za nagrajence in obiskovalce ter omogoča lažjo izvedbo povezovalnih vložkov med podelitvami. Dva zelo lepa nastopa so prispevali tudi naši tekmovalci. Prav na začetku so ritmičarke članice izvedle elegantno skupinsko vajo. Tik pred razglasitvijo športnika Vrhnike pa so akrobati pod odrom z atraktivnimi skoki navdušili gledalce. Pokazali so, da so res dobro pripravljeni na državno prvenstvo, kamor so se odpravili takoj naslednje jutro. Videli smo še slamdunkerje imenovane Slomškovi zabijači, pevski zbor ter glasbenike OŠ AMS ter Glasbene šole Vrhnika.

Med povabljenci smo videli Mira Cerarja, ki se prireditve redno udeležuje. Najbolj na očeh pa je bil Erazem Lorbek, ki se je z veseljem fotografiral z vsemi, ki so to želeli. In ni jih bilo malo.

Športni zvezi se zahvaljujemo za lepo prireditev.

Športni pozdrav!

Vizitka

Gimnastično društvo Vrhnika
gd.vrhnika@gmail.com
Tržaška cesta 9
1360 Vrhnika
Slovenija
ID 51443813
TRR 03100-1001765078

mod_eprivacy

© 2021 Gimnastično Društvo Vrhnika Designed By SM & JoomShaper

Search