Zaključni društveni nastop bo 22.6.2021 ob 17:00 v OŠ AMS - Prenos v živo

Zaključni društveni nastop bo 22.6.2021 ob 17:00 v OŠ AMS - Prenos v živo

Dragi starši akrobatov in ritmičark, letošnji zaključni nastop bo! Pripravili ga bomo v torek, 22. junija, v dvorani OŠ Antona Martina Slomška. Nastop se bo začel ob 17:00 in tedaj boste v dvorano povabljeni tudi starši. Prireditev bomo prenašali

Asset 1150v živo.

Svoje nastope bomo pokazali akrobati, ritmičarke začetnice, mlajše deklice in vsa starejša dekleta, pridružile pa se nam bodo tudi ritmičarke iz Idrije. Nastopajoči naj pridejo na ogrevanje v telovadnico ob 16:00 z vso osebno opremo, ki jo bodo potrebovali za nastop (oblačila, frizure, lastni rekviziti...). 
Ker moramo slediti odlokom za preprečevanje epidemije, bo vaša prisotnost številčno omejena na približno 170 oseb.
Predvidevamo, da bo torej dovolj prostora za oba starša (skrbnika) vsakega od nastopajočih. Paziti boste morali tudi na razmak med zasedenimi prostori. 
Najpomembneje je, da si boste lahko nastop ogledali le z izpolnjevanjem pogojev PCT. Tako prosimo, da imate s seboj enega od dokazil (prebolevnost, polno cepljenje ali negativni test).  Kot organizator nastopa smo vas na to dolžni samo opozoriti, za morebitno dokazovanje pa morate poskrbeti sami. Pogoji določajo tudi, da bo ves čas, ko boste v dvorani, potrebno nositi masko.
 
Poskusili bomo zagotoviti prenos nastopov preko našega spletnega kanala YouTube. 
Po končanem nastopu se bomo lahko pogovorili še o poletnih treningih, poletnem taboru in nadaljnjem delu, potem pa si bomo skupaj zaželeli lepe in varne počitnice. 
Do vključno 21.6. imamo treninge po urniku, po nastopu 22.6. pa bo sezona uradno zaključena. Preko poletja bodo potekali poletni treningi za dekleta, ki so se na njih prijavila. V drugem tednu avgusta pa ritmičarke potujemo na Poletni ritmično-gimnastični tabor v Ajdovščino. 
Veselimo se snidenja.

Search